Združenje proizvajalcev in distributerjev medicinskih pripomočkov SLO-MED

Novice


Arhiv: MINISTRSTVO ZA ZUNANJE ZADEVE ČEŠKE REPUBLIKE POVABILO SLO-MED V PRAGO NA KONFERENCO IN B2B SREČANJA S ČEŠKIM ZDRUŽENJEM PROIZVAJALCEV IN DISTRIBUTERJEV MEDICINSKIH PRIPOMOČKOV

Ministrstvo za zunanje zadeve Češke Republike je predsednico SLO-MED-a gospo Mojco Šimnic Šolinc povabilo na tri dnevno delegacijo v Prago. Povabljeni so bili tudi predstavniki Srbije, Hrvaške in Albanije.  Delegacija je bila organizirana na pobudo Združenja proizvajalcev in distributerjev medicinskih pripomočkov iz Češke. Podjetji MEDIN , a.s. in LINET spol.s.r.o. pa sta bila sponzorja srečanja in organizatorja programa dogajanja. Tako smo v torek 10. novembra poslušali zanimivo konferenco o zdravstenih sistemih vseh prisotnih držav in si v praksi ogledali največjo bolnico v Pragi. V sredo in četrtek pa smo si ogldali proizvodnji obeh sponzorjev in predstavitve še destih podjetij iz zdurženja. V omenjenem Združenju je na Češkem vključenuih 106 podjetij, ki se želijo povezovati s slovenskimi. Povabili smo jih na sejem MEDICAL, kjer bi lahko rganizirali B2B srečanja.

 

 

Fotogalerija





 

Kaj je teden MEDTECHA-a (Medtech week), ki se dogaja v času od 19 - 23. junija 2017

V tem času (19-23 junij) vsa podjetja in združenja, ki so člani MEDTECH-a bolj intenzivno skupaj ozaveščajo po vsej Evropi o vrednosti medicinske tehnologije. Vsako nacionalno združenje ali podjetje na svoj način  organizira široko paleto fizičnih in spletnih dejavnosti.  Tudi združenje SLOMED se bo pridružilo tem dejavnostim z različnimi aktivnostmi (spletna stran, FB , dan odprtih vrat za naše člane in potencialne člane, ki bi se nam želeli pridružiti,..)

Predstavitev MEDTECH week (ppt NAC_MD_MedTech Week meeting_11052017)