Združenje proizvajalcev in distributerjev medicinskih pripomočkov SLO-MED

Novice


Arhiv: Danes se je začel MEDTECH WEEK

SLOMED kot član mednarodnega združenja proizvajalcev in distributerjev MEDTech letos prvič sodeluje v aktivnostih in promociji delovanja združenja. MEDTech vsako leto organizira MEDTECH week in v tem času potekajo intenzivneje promocije in obveščanja o vrednosti medicinske tehnologije.

Arhiv: Dan odprtih vrat SLO-MED - MEDTECH WEEK 13. junij 2017

13. junija 2017 so se člani MEDTECH SLO-MED-a sestali na dnevu odrtih vrat, kamor so bili vabljeni vsi člani in poslovni partnerji. Izteka se namreč prvi mandat (štiri leta) od ustanovitve Združenja proizvajalcev in distributerjev medicinskih pripomočkov SLO-MED. Predsednica SLO-MED-a, mag. Mojca Šimnic Šolinc je prisotne pozdravila, povedala, da "otroček" SLO-MED hitro raste in da so prvi koraki mimo. Zahvalila se je vsem, predvsem vsem članom aktivnih področnih skupin. Ker je dogodek organiziran v času MEDTECH WEEK-a, se SLO-MED vključuje z vsem oglaševanjem in dogodki in bo posledično sofinanciran s strani MEDTECH-a.

Kaj je teden MEDTECHA-a (Medtech week), ki se dogaja v času od 19 - 23. junija 2017

V tem času (19-23 junij) vsa podjetja in združenja, ki so člani MEDTECH-a bolj intenzivno skupaj ozaveščajo po vsej Evropi o vrednosti medicinske tehnologije. Vsako nacionalno združenje ali podjetje na svoj način  organizira široko paleto fizičnih in spletnih dejavnosti.  Tudi združenje SLOMED se bo pridružilo tem dejavnostim z različnimi aktivnostmi (spletna stran, FB , dan odprtih vrat za naše člane in potencialne člane, ki bi se nam želeli pridružiti,..)

Predstavitev MEDTECH week (ppt NAC_MD_MedTech Week meeting_11052017)