Združenje proizvajalcev in distributerjev medicinskih pripomočkov SLO-MED

Novice


Arhiv: Nadaljevalna delavnica - implementacija MedTech etičnega kodeksa

Letos so stopila v veljavo tri pomembna določila MedTech kodeksa: ukinili smo direktna sponzorstva zdravstvenim delavcem; uvedli smo neodvisno preverjanje skladnosti dogodkov (CVS); prvič pa bomo tudi javno objavili vrednosti donacij za izobraževanje, ki jih podeljujemo zdravstvenim organizacijam. Ker se pri vključevanju kodeksa v vsakdanjo prakso člani srečujemo z nekaterimi vprašanji, ki se dotikajo tudi pravnih vidikov, vas po redni seji članov združenja SLO-MED vabimo na: 

NADALJEVALNO DELAVNICO S PRAKTIČNIMI NAPOTKI ZA  

IMPLEMENTACIJO KODEKSA MEDTECH 

v četrtek, 12. aprila, ob 13:30. uri 

na GZS, v dvorani A (1. nadstropje).

 Na delavnici bomo predstavili zbirko gradiv, ki vam bo v pomoč pri uvajanju kodeksa; ponudili osnovne napotke za komunikacijo; dobre prakse pri sodelovanju z zdravstvenimi delavci prikazali na praktičnih primerih ter v družbi pravnih strokovnjakov odgovorili na vaša vprašanja. Dodatno bomo podali tudi navodila za oddajo poročila o donacijah za izobraževanje, ki bojo javno objavljene že čez nekaj mesecev.

 Ker bodo na delavnici predstavljeni konkretni napotki in tudi možnost vprašanj vas pozivam, da se delavnice udeležite v čim večjem številu. Iz podjetja se delavnice lahko udeleži veš sodelavcev.

 

Fotogalerija